Szűrő

X

Kereső
Ingatlan kínálat

Rezidencia a hármashatáron!

Rezidencia a hármashatáron!

Az Őrség kapujában, a magyar-osztrák-szlovén határon lévő Szentgotthárdon gyönyörű, idilli környezetben eladó a város egyik legnagyobb értékű magánkézben lévő ingatlan-komplexuma! A multifunkciós rezidencia áll egy elektromos szaunával, kandallóval ellátott lakóépületből, egy hangulatos, 100 fős, teljesen felszerelt, egyedileg gyártott bútorzatú étteremből, egy 80 főt befogadni képes, napfényben bővelkedő télikertből, egy vadászteremből, egy tetőteraszból, két vendégszobából, valamint az egész épületegyüttest körülölelő parkosított, varázslatos barokk kertből. A 2775 m2-es telken elterülő (pince+kétszintes) 943 m2-es, történelmi múltat is megidéző épület alapjai a 18. századig nyúlnak vissza, ám tulajdonosa 2000-ben teljesen átépítette azt, az akkori legjobb minőségű, odaillő építőanyagokkal. Az épület fűtési rendszere kombinált: radiátoros, illetve padlófűtéses, nagy teljesítményű, automata vezérlésű kazánnal ellátott; részenként, egységenként is szakaszolható. A barokk park gondozott, ápolt, növényzete szép, egészséges, a fellelhető fák, bokrok, cserjék idősek, szinte pótolhatatlanok.
A vendégjárdák térkővel burkoltak, a vendéglátáshoz szükséges parkolóhelyek megfelelően kerültek kialakításra. A lakásokhoz tartozó garázsok épületen belül helyezkednek el, 4 autó elhelyezését teszik lehetővé.

Az ingatlan frekventált elhelyezkedése, és mérete okán is nagyszerű befektetési lehetőség! A minőségi turizmusra épülő szolgáltatásoknak kiváló helyszíne lehet! Egészség-központ, szépségklinika, rehabilitációs központ, de akár idősek otthona is joggal lehetne az ingatlanból itt, a szentgotthárdi termálfürdő szomszédságában.

 

 

 

 

ausztria, befektetés, őrség

Paraméterek:

  • Állapota:
  • Komfort: dupla komfort
  • Fűtés: gázcirkó
  • Kertkapcsolatos: barokk park


Ár: 199 000 000 Ft

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Szabinaingatlan - Magyar