Elérhetőségek

Szabinaingatlan

Cím: 9700 Szombathely
Telefon: +36706793393
E-mail: bhszabina@gmail.com


Bemutatkozás


Régi arc – új köntösben!

 

2018. január elejéig egy piacvezető nagy ingatlaniroda-hálózatnál dolgoztam aktívan évekig, eredményes otthonszakértőként – az ügyfelek szolgálatában. Nagyon nagy hasznomra vált – és hálával tölt el – az ott eltöltött 8 és fél év, ahol is a 2017. évben én voltam az iroda legjobbja. Viszont 2018 januárjában gondoltam egy merészet: úgy döntöttem, véglegesen és teljesen a magam lábára állok, egyedül, független, önálló ingatlanszakértőként fogok ezentúl tevékenykedni. Ezáltal alacsonyabb jutalékkal és rugalmasabb szolgáltatásokkal tudok az ügyfelek segítségére lenni, még inkább, mint az elmúlt években!

Szabinaingatlan:

Hogy miért ez lett a szolgáltatásom neve? Az évek alatt a nevemet jól megismerték az ügyfelek, nagyon sokan megtiszteltek bizalmukkal, sokan tovább is ajánlottak, amit ez úton is tisztelettel megköszönök! Leginkább ezért választottam ezt az egyszerű (és remélem: nagyszerű) nevet! Emiatt is: ez a név kötelez! De helyettem inkább „beszéljenek” az alábbi sorok, néhány ügyfelem rólam szerzett tapasztalata:

Számunkra az első találkozásnál már egy kellemes benyomást tettél. Kedves, intelligens, határozott.  Meg tudtuk beszélni, hogy mit szeretnénk, mi az elképzelés. Ami külön fontos, ha arról volt szó, hogy péntek 17 órakor nézi valaki a lakást, az úgy volt. Rugalmas ügyintézés. És, hogy miért ajánlanánk? Mert ahol már van egy személyes tapasztalat, ami pozitív, az csak jó lehet másnak is! A mai világban mindenki boldogulni szeretne, és üzletet kötni, csak nem mindegy, hogy ha holnapután találkozunk az utcán, hogy nézünk egymás szemébe! Ja,és a hozzáértés... amit bebizonyítottál... Mi köszönünk mindent, és jó, hogy megismerhettünk!”  (Eszti és Zoli)

Szabinát gyerekkorom óta ismerem, mindig is egy karakán, megbízható embernek tartottam. A lakásunk, amikor eladóvá vált, nem is volt kérdés, hogy őt kérjem fel segítségül. Amellett, hogy megbízható, szereti a munkáját és a maximumot nyújtja benne. Munkáját teljes odaadással és az ügyfelek igényeit szem előtt tartva végzi. Mindenképp ajánlom mindenkinek, aki ingatlaneladás előtt áll, mert nála jó kezekben lesz az ügyintézés. Ő az a "mindenre van megoldás" típusú ember.”  (Klaudia és Gyuri)

2017.októberében döntöttem, hogy eladom a számomra túl naggyá vált házamat. Hosszas keresés után döntöttem Horváth Szabina mellett. Felhívtam, megállapodtunk az időpontban. Pontos volt. Kb. 2 óra beszélgetés után készített egy csomó képet az ingatlanról, amiket feltett az inernetre. Az ingatlanom két nap alatt gazdára talált. Teljes körü intézést végzett, semmi után nem kellett mennem! A munkáját egy szóval jellemzem, PROFI! Ja: a lakásvásárlásomban is nagy segítségemre volt. Talált számomra egy megfelelőt, amit szintén a szokásos profi szinten bonyolított! Ajánlani tudom minden eladónak és minden vevőnek!”   (Sanyi)

 
Vissza az előző oldalra!
Szabinaingatlan - Magyar